Na de edibo-hoofdzetel in Lommel, edibosud in Fernelmont en edibo Nederland lanceerden we in 2022 een vierde business unit. Vanuit Berchem kijken we vandaag met onze constructive challengers resoluut in de richting regio Antwerpen en Oost-Vlaanderen. Business unit manager Maarten Roes keek in het orderboekje en zag dat de trein in deze afzetmarkt definitief vertrokken is. Mét een zeer gekende nieuwe klant…

“Portefeuille al gevuld tot eind 2025”

Twee jaar geleden was de edibo business unit Antwerpen-Gent officieel een feit. Het resultaat van maandenlang prospecteren en de markt aftasten.

Aan zet was huidig business unit manager Maarten Roes. “Binnen de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent heerst er enorm veel industriële activiteit. Het was dus een kwestie van het juiste moment vinden om ook deze markt aan te boren. We gingen volop in gesprek met gekende en nieuwe architecten, en kwamen tot de conclusie dat alle factoren aanwezig waren om ook in deze regio onze sterktes volop uit te kunnen spelen.”

“Twee jaar later zitten we met een sterk gevulde orderportefeuille, momenteel zelfs tot eind 2025. Tot nog toe mochten we al mooie projecten opleveren waaronder JRN Construct in Lokeren, DIC in Dendermonde en de aanbouw van een nieuwe loods en verbouwing van een bestaand kantoor voor Hamer in Kruibeke. Voor Montea in Aalst, Soprema in Grobbendonk en Biscuiterie Thijs in Herentals zijn we volop in uitvoering.”

“Binnenkort mogen we daar nog een enorm mooie naam aan toevoegen. Zo heeft ook Duvel Moortgat een samenwerking met edibo ondertekend. Nogmaals een bevestiging dat de naam edibo ook elders in ons land vlot over de tongen gaat. Onze klanten en realisaties van de afgelopen veertig jaar vormen hier natuurlijk de fundamenten van.”

“We kunnen vandaag met gezonde ambities deze unit verder uitbouwen. Het doel moet zijn om tot een dergelijk bureau als onze Waalse collega’s bij edibosud te komen.”

In de voetsporen van edibosud

“Sinds onze intrek in onze nieuwe kantoren in Berchem mogen we gerust stellen dat we voor de volle 200% gelanceerd zijn met onze nieuwste business unit. Intussen komen er opnieuw heel wat interessante aanbestedingen aan.”

“We kunnen dus met gezonde ambities deze unit verder uitbouwen. Het doel moet zijn om tot een dergelijk bureau als onze Waalse collega’s bij edibosud te komen.”

“Op zoek naar een aantal interessante profielen”

Om onze nieuwste business unit een boost op lange termijn te geven, zijn we op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s met een (bouw)technische achtergrond.

“Een calculator staat hoog op ons prioriteitenlijstje, maar ook een assistent-projectleider en projectleider komen straks zeker van pas. Gezien de mooie locatie, binnen de Antwerpse singel, is het kantoor eenvoudig met de fiets en trein te bereiken. Dat is een sterke bijkomende troef, los van de geweldige projecten die we in het vooruitzicht hebben, natuurlijk”, besluit Maarten Roes.

Word jij de volgende aanwinst van edibo Antwerpen-Gent?

Met andere woorden, waar wacht je nog op? Ben jij de volgende belangrijke schakel in de verdere uitbouw van team edibo Antwerpen-Gent? Reageer meteen op onze vacaturepagina en we nemen snel contact met je op.