Niets dat de omvang van een industrieel bouwproject zo kan omvatten als een mooie reeks statistieken. Gelukkig hebben we een aantal gepassioneerde challengers in huis die alles weten over de punten en komma’s achter onze projecten. Deze keer in de kijker: de uitbreiding van de productiegebouwen bij Soprema in Grobbendonk, een van de Belgische marktleiders én wereldwijde speler in waterdichtings- en isolatiesystemen.

Project in het kort

  • Project: uitbreiding productieafdeling Soprema
  • Locatie: Grobbendonk
  • Opleveringsjaar: 2024

“Soprema schakelde ons in voor de uitbouw van hun productieafdeling op hun Grobbendonkse site, oftewel fase 1 van de uitbreiding van hun site. In de nabije toekomst zullen ook hun logistieke faciliteiten en kantoren volgen. Naast bouwheer waren ze ook leverancier van hun eigen isolatie- en dakdichtingsmaterialen.”

“Kenmerkend binnen dit project waren de zeer strakke planning en grote betrokkenheid van Soprema. Zo zijn er tijdens de voorbereidende fases nog een aantal aanpassingen gebeurd op vraag van de bouwheer. Dankzij de sterke onderlinge communicatie en de grote flexibiliteit van onze constructive challengers slaagden we hier wonderwel in. Intussen kon de productie in de werkhallen gewoon blijven doorlopen.” – Alexander Derenette, werkvoorbereider en verantwoordelijke Tekla Structures

Kies voor edibo, kies voor een uniek bouwverhaal

In zee gaan met edibo betekent kiezen voor een partner die de complexiteit van uw sector begrijpt en dit perfect vertaalt naar een unieke industriële realisatie. Onze benadering is er een van samenwerking en maatwerk, waarbij uw specifieke behoeften en eisen altijd voorop staan. Want geen twee bedrijven zijn hetzelfde.

Wij zorgen ervoor dat uw industrieel gebouw niet alleen voldoet aan de huidige normen, maar ook helemaal klaar is voor de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw visie vorm kunnen geven.