Er valt dit jaar heel wat te vieren binnen edibo. We vieren het 40-jarig bestaan van edibo nv en het 10-jarig bestaan van edibosud.

1 april was een speciale dag voor edibo. Nee, het is geen aprilgrap, edibo bestond die dag liefst 40 jaar! En dat wilden we zeker niet in stilte laten voorbijgaan. We vieren namelijk 40 jaar samenwerking op maat. In 1981 richtte wijlen Theo Custers edibo op, en anno 2021 dragen we nog steeds dezelfde waarden. Correctheid en eerlijkheid, respect voor planning en timing, veiligheid en teamwork. Alles om uw bouwproject tot een goed einde te brengen, en dat hopen we nog lang te mogen doen!

Naast het 40-jarig bestaan van edibo, valt er ook voor onze collega’s van zusterbedrijf edibosud wat te vieren. Edibosud bestaat namelijk 10 jaar! Dankzij hen is sinds 2011 ons bereik in België nog een stuk groter geworden, en kunnen we ook in Wallonië onze klanten met de juiste expertise begeleiden in hun bouwproject van A tot Z.

Dankzij onze samenwerking en onze straffe teamgeest hopen we er – zowel bij edibo, edibosud alsook onze Nederlandse tak – zeker nog eens 40 jaar bij te kunnen doen. Bedankt aan al onze medewerkers, klanten, leveranciers en onderaannemers om al 40 jaar lang in edibo te geloven!