De switch naar drie aandeelhouders bij edibo begin 2021 ging gepaard met een grote interne, strategische oefening. We gingen rond de tafel zitten met ons voltallig management en onze afdelingshoofden. Het doel: onszelf herdefiniëren vanuit het hart van het bedrijf. Het resultaat: een edibo dat klaar is voor de volgende 40 jaar.

Challenging buildings…

Over een periode van 40 jaar hebben we bewezen tot veel in staat te zijn. Industriebouw zit diep in onze vingers, we voelen bouwheren, architecten en ingenieurs perfect aan. Kortom, onze klanten weten wié we zijn en waar we voor staan.

In 2021 willen we die status van ‘alleskunner’ finetunen. Duidelijker benoemen waar we echt in uitblinken. We weten dat we – mede dankzij onze interne projectteams – grootse en complexe bouwwerken op de wereld kunnen zetten. En dat we dat met succes doen, ook al moeten we ons daarvoor in duizend bochten wringen. Wij willen de normen van de industriebouw uitdagen en we verwachten hetzelfde van onze bouwpartners.

Die complexiteit en wendbaarheid maken ons tot wie we zijn. Bovendien willen we deze sterktes inzetten in een nog bredere markt. Naast onze vele kmo-klanten zullen we de komende jaren ook meer toenadering zoeken tot de grote industriële spelers en multinationals.

…met onze constructive challengers voorop

Dat toekomstplan vatten we aan met onze intussen meer dan 130 collega’s. Zij zijn onze ‘constructive challengers’. Ondernemende, flexibel ingestelde experten in hun vak die de kracht van het team en hun zin voor verantwoordelijkheid inzetten om steeds opnieuw sterke resultaten na te streven. Zij belichamen dag in dag uit het DNA van edibo.

En dat er op expertise geen leeftijd staat, willen we meer dan ooit bewijzen. We zullen nog meer investeren in het aantrekken en opleiden van jonge, ondernemende bouwers die op hun beurt zullen uitgroeien tot de anciens van de volgende 40 jaar.

Opgefriste identiteit, nieuw jasje

Aan het bestaande edibo-logo raken we niet, maar wie ons een beetje volgt, zal merken dat onze communicatie visueel in een ander jasje zal steken. Te beginnen met deze vernieuwde website, die nog eens duidelijk op een rijtje zet welke weg we met edibo inslaan de komende jaren. Neem zeker een kijkje naar tal van nieuwe, nog niet vertoonde realisaties.